Så organiserar du ditt badrum

Ett välorganiserat badrum kommer göra vardagen mycket enklare för dig. Under stressiga morgnar vill du inte behöva leta efter tandborsten eller hårborsten utan veta att allt är på sin plats. Det blir också betydligt enklare att följa sin hudvårdsrutin om du vet vart alla saker är. Beroende på hur det ser ut i ditt badrum kan du använda dig av hyllor eller korgar. Om ni är en familj kan varje familjemedlem ha sin egen hylla eller korg för enkelhetens skull.

Så förvarar du din tandvård

Allt som faller inom tandvård är väldigt viktigt att förvara på ett visst sätt. Dels är det hygienprodukter det handlar om och dels vill man att det ska hålla sig fräscht så länge som möjligt. Tandborsten bör stå själv i en mugg och inte i närheten av vare sig toastol eller handfat. Ett skåp i ett hörn är ett perfekt ändamål för detta. Om det inte finns möjlighet till detta finns det särskilda tandborstfodral som du kan använda. Övrig tandvård så som tandtråd och tandskölj kan förvaras i närheten där det är lättillgängligt.

Satsa på hyllor istället för skåp

Om du vill skapa ett mer levande badrum är det en god idé att välja hyllor framför skåp. Då kan du fylla dem med dina favoritprodukter och se till att de syns ordentligt. Hyllor är även perfekt förvaring för handdukar. Det ger även ett väldigt hemtrevligt och inbjudande intryck. Om det finns plats kan du även sätta fram ett par ljus eller ett par växter som pricken över i:et. Det funkar även i mindre badrum med begränsat utrymme.