Vi på Villaliv ger dig allt om villor och hus!

Det är många som går där ute och drömmer om att köpa, eller kanske renovera, sitt drömhus. Vi delar den passionen. Vi vill finnas här för dig som redan har ett hus som du vill uppdatera på något sätt, eller för dig som går i köptankar och vill bli inspirerad. Hos oss kommer du att hitta allt från hur du bygger upp din drömträdgård till hur du dekorerar ditt hus på insidan.

Vi hjälper dig fixa din drömträdgård

Det som verkligen sätter prägeln på ett hus, det som är grädden på moset, körsbäret på drinken, är en fin trädgård. Vi ämnar ge dig alla de verktyg och all den inspiration du behöver för att skapa en fin trädgård kring ditt eget hus. En fin trädgård kan se ut på mängder med olika sätt, och i slutändan är det en personlig preferens som avgör vad som får specifikt dig att känna ”wow” när du promenerar in i din trädgård.

Dekoration i huset (Interiördekoration)

Precis lika viktigt som det är att ha en fin utsida på ditt hus eller din villa, är det att ha en trevlig interiör. Skillnaden i genomtänkt interiördesign och mer slumpmässiga beslut blir enorm, och med hjälp av genomtänkt interiör kan du verkligen skicka en signal till de som besöker din bostad. De kommer att reagera med avund, och du med stolthet.

Essentiella saker att ha i sin villa eller i sitt hus

En stor skillnad mellan att bo i hus och att bo i lägenhet är att det finns mängder av saker du knappt kände till som är ett måste i hus. Allt från små verktyg till stora trädgårdsmöbler till mindre maskiner för trädgårdsarbete. Vi på Villaliv går igenom allt du kan tänkas behöva, och lite till. Vilken pryl eller vilken sak du än kan tänkas vilja skaffa till ditt hus har vi info om dem.

Sist men inte minst vill vi välkomna dig som husintresserad till vår sajt. Kanske har du precis skaffat en ny lya, eller så går du i köptankar. Oavsett vad, vill vi hälsa dig välkommen in i värmen och hoppas att du kommer finna nyttig info hos oss. Skulle du ha några som helst frågor, eller tips på vad du vill läsa mer om, är du varmt välkommen att höra av dig.